Hennepmelk

Hennepmelk

Bereidingstijd: 3 minuten 

Hoeveelheid: 1,3 liter

Ingrediënten:

  • 100 g hennepzaad (gepeld, ook wel ‘hemp hearts’ genoemd)
  • 3 dadels, ontpit en fijngehakt of 1–2 eetlepels ahornsiroop
  • 2 theelepel vanille-extract (optioneel)
  • ½ theelepel zout (optioneel)

Instructies:

  1. Plaats de hennepzaad en dadels (of ahornsiroop) in het filtermandje van de OurMylk. Voeg eventueel vanille-extract en zout toe.
  2. Vul de OurMylk met 1,3 liter water tot aan de 'Max'-markering.
  3. Start de OurMylk machine. Kies de optie 'Nut Milk' en wacht 3 minuten.
  4. Geniet van je versgemaakte Hennepmelk!

Deel je creaties op Instagram en vergeet ons niet te taggen @ourmylk!☺️

Tips:

  • Bewaren: Bewaar de melk in een afgesloten fles in de koelkast. Goed schudden voor gebruik. De melk zal met een snufje zout 3 tot 5 dagen houdbaar zijn.
Terug naar blog