
Hennepmelk
Bereidingstijd: 3 minuten
Hoeveelheid: 1,3 liter
Ingrediënten:
- 100 g hennepzaad (gepeld, ook wel ‘hemp hearts’ genoemd)
- 3 dadels, ontpit en fijngehakt of 1–2 eetlepels ahornsiroop
- 2 theelepel vanille-extract (optioneel)
- ½ theelepel zout (optioneel)
Instructies:
- Plaats de hennepzaad en dadels (of ahornsiroop) in het filtermandje van de OurMylk. Voeg eventueel vanille-extract en zout toe.
- Vul de OurMylk met 1,3 liter water tot aan de 'Max'-markering.
- Start de OurMylk machine. Kies de optie 'Nut Milk' en wacht 3 minuten.
- Geniet van je versgemaakte Hennepmelk!
Deel je creaties op Instagram en vergeet ons niet te taggen @ourmylk!☺️
Tips:
- Bewaren: Bewaar de melk in een afgesloten fles in de koelkast. Goed schudden voor gebruik. De melk zal met een snufje zout 3 tot 5 dagen houdbaar zijn.